60 91 03 21 dorte@nybogholder.dk

Samtykkeerklæring

Fortrolighedserklæring

Ifølge vores fortrolighedspolitik vil personlige informationer blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt til formål, der beskrives i denne tekst. Vi er forpligtet til at overholde den relevante lovgivning om beskyttelse af personoplysninger. Formålet med indsamlingen af ​​personlige data er at vurdere og kontakte interesserede og kvalificerede kandidater til ledige stillinger vi arbejder med i KRUNIKA. Dine data vil blive lagret på sikre servere placeret inden for EU.

Data i denne database kan blive brugt til anonyme statistikker. Oplysningerne vil blive brugt kollektivt, og ingen individuelle brugere af databasen kan identificeres ud fra de anvendte oplysninger. På ethvert tidspunkt kan du gennemse dine gemte data i databasen.

Du kan redigere eller opdatere dine data på alle tidspunkter. Hvis du ikke har været logget ind i over 180 dage, vil dine data blive slettet. Du kan til enhver tid slette dine data, ved at logge ind og trykke på “slet bruger”, eller ved at kontakte os.

Ved at markere felt når du ansøger om ledig stilling eller om optagelse i vores kandidatdatabase accepterer du fortrolighedspolitikken.